UCDMC North Addition Lobby

0

Client: University of California Davis Medical Center

Location: Sacramento, CA, United States

Completion date: 2019

Project Team

Curation/ Selection

Beth Jones

BJAC

Curation/ Selection

Lynda Jolley

BJAC

Overview

This 130,000 square foot facility is home to an array of teaching spaces, administrative offices and support programs. This building is equipped with state of the art audio/visual systems, perfect for collaboration between faculty in both large and group settings. This building is notably one of the “greenest” buildings on the UC Davis Health Campus.

Goals

It was our goal to fill this space with large works on panel, shaped works on aluminum , and wall sized murals, all of which provide a flourishing beauty and energy to this collaborative environment.