Jackson Hole Four Seasons

Submitted by Christian Burchard

0

Client: Soho Myriad

Location: Jackson Hole, WY, United States

Completion date: 2012

Artwork budget: $8,000

Project Team

Artist

Christian Burchard

Art Consultant

Caitlin Nisos

Soho Myriad

Overview

The Four Seasons was interested in a wall sculpture for the foyer of their hotel. They wanted a dimensional work that would be close to the wall and could be easily seen from a distance and would really stand out from the surrounding area. Lighting was important to make this work look beautiful in the space .

Goals

The client apparently knew my work prior to this project and I was able to choose a piece for this space that fit perfectly. That the material was wood was important and if I remember correctly, so was the color white.

Process

There was an easy flow in the collaboration process. I had worked with Caitlin Nisos from Soho Myriad before, the client really liked my work, even the installer had installed my work previously. It was an overall pleasant and stressless experience.