Flow

Submitted by Kris Lin

1+

Client

Location: Shanghai, China

Completion date: 2020

Artwork budget: $50,000

Project Team

Design

Kris Lin

Kris Lin International Design

Constructor

Zhu Mei

Grandjoy

Overview

The Light Cube art installation before entering the interior, the purpose is to attract people’s attention, people come here to take photos and enter the interior to visit. Acrylics is adopted to form many small and luminous acrylic cubes.The light cube art installation in front of the entrance of the lobby hangs over the water, staggered high and low. The cube is made of acrylic material and endowed with lighting. The building seems to be floating on the water surface, connected by light cubes, shaping the image of the future city of science and technologies.

Goals

The project is located in the southern section of Tianfu Avenue in Chengdu. It is a sales and exhibition space for the community.The Light Cube art installation before entering the interior, the purpose is to attract people's attention, people come here to take photos and enter the interior to visit.