Stream Office - CODAworx

Stream Office

0

Client

Location: Zhuhai, China

Completion date: 2021

Project Team

Designer

Kris Lin

Kris Lin International Design

Designer

Anda Yang

Kris Lin International Design

Overview

This is an office space. As the most eye-catching atrium “roadshow hall”, people gather here for communication and discussion.Under the concept of flexible, mobile and green office,we has arranged the space according to the functional requirements of the owner, to meet the requirement of free switch between open and closed space, individual and group activity mode.
We use fluid curved shapes,the original enclosed space is “opened” as far as possible, avoiding the use of traditional wall and column partition, creating a broad view.It not only makes use of curves to carry out flexible segmentation of spatial function partition, but also reshapes the spatial relationship, and creates a space sculpture with visual impact.

Goals

The Future of Office creating a flexible, personalized experience for and around people. Space that tell a purposeful story reflecting local culture and context create a distinct tenant experience while respecting and enhancing their surroundings. Large, open floor plates provide a more connected, collaborative environment that reinforces a common culture, fosters innovation, and attracts top talent.

Process

The modelling and the technical implementation of curve puts forward high requirements on the design and construction. The shape is formed from a metal skeleton, with an exterior painted finish.It not only makes use of curves to carry out flexible segmentation of spatial function partition, but also reshapes the spatial relationship, and creates a space sculpture with visual impact.