Nova Waves

Submitted by LABSCAPE

0

Client: AUDIO NOVA NV/SA

Location: St Niklaas, Belgium

Completion date: 2006

Artwork budget: $11,000

Project Team

Architect

Robert Ivanov

Labscape

Interior Designer

Tecla Tangorra

Labscape

Overview

High Technology Hearing Aid Store: Waiting Area-Offices-Consultations Rooms-Laboratory-General Services

Goals

The purpose is to de-dramatize the feeling of being a patient. That's the reason why the look & feel may not be too clinic or technical. A balance should be found in order to have a medical touch as the hearing environment demands to be hygienic, clean... but also human.

Besides that, the concept must express professionalism and technical competence but in the sense of “state of the art”.
Which atmospheres should the concept reflect?

Process

Labscape is an architectural & design studio, all the work is create within Labscape team, working closely with technology, digital fabrication and fabricators.