Forest of Light – Instagram

Submitted by Yves Peitzner

1+

Client: Instagram, San Francisco through HUSH Studios, New York

Location: San Francisco, CA, United States

Completion date: 2018

Project Team

Design Director

Yves Peitzner

Freelance

Project Lead

David Schwarz

Hush Studios

Producer

Zoe Zaldtich

Hush Studios

Overview

Interactive Architectural Installation for Instagram Office Lobby, San Francisco

Instagram commissioned HUSH to create an installation for their new office in downtown San Francisco. Working with HUSH as Design Director, Yves Peitzner helped bring the project to life.

CONTEXT
Instagram’s new downtown San Francisco office is the company’s epicenter for creative and engineering talent, marking a daily destination for savvy employees, leadership and their valued partners.

CHALLENGE
Create a memorable first impression that demonstrates the company’s commitment to community and creativity.

EXPERIENCE
The space engages guests in both exploration and content creation. We celebrate content on Instagram’s platform as three-dimensional audio-visual experiences that also become a photogenic environment – an infinite loop.

Goals

Create a memorable first impression that demonstrates the company’s commitment to community and creativity.

Process

The space engages guests in both exploration and content creation. We celebrate content on Instagram’s platform as three-dimensional audio-visual experiences that also become a photogenic environment – an infinite loop.