Zhongnan Mansion Club House

Submitted by Kris Lin

2+

Client: Zhongnan Group

Location: Hangzhou, China

Completion date: 2018

Project Team

Architect

Jiayu Yang

Kris Lin International Design

Overview

There is a glass box and stairs in the clubhouse. The glass box staircase with a height of 10 meters in the design is the part that grabs an eye, combine art advocate lamp to decorate, form a window.
The concept of lanterns and screens is used to form a curved screen, with the main light of artistic style, which forms a clever design combination with the steel staircase.The floating windy leaves theme for 10 meters tall main light like a waterfall surrounded by steel stairs inside.

Goals

This design mainly wants to make customers feel a different feeling about the new living space, so as to create a better space life. It is a residential area of the club house, hope to give people the place of family reunion, the functional sex of the club is the solution of three generations of demand, also want to time over the weekend, and have their own leisure space.

Process

We started with interior design, and pushed back the architectural scheme and landscape scheme, forming a high combination of interior architectural landscape.The glass box staircase with a height of 10 meters in the design is the part that grabs an eye, combine art advocate lamp to decorate, form a window.